E.g., 04/07/2020
E.g., 04/07/2020

GALA participa en la organización del congres més important del sector


Tuesday, 18 April, 2006

Localization World Barcelona i altres esdeveniments

Seattle, Washington, USA -- La Localization World Conference de la primavera del 2006, organitzada per MultiLingual Computing i The Localization Institute en cooperació amb GALA, (Globalization and Localization Association), tindrà lloc a Barcelona del 30 de maig a l'1 de juny. Parallelament a la conferència, han sorgit una sèrie d'esdeveniments relacionats amb el sector amb la finalitat d'oferir oportunitats de formació en traducció i localització, així com un entorn ideal per establir-hi contactes.

Localization World és la conferència més important del sector de la localització i la globalització. A la conferència del maig es preveu la participaci ó d'uns 500 assistents de 30 països diferents. El programa d'aquest any comprèn un ampli ventall de temes relacionats amb el món de la traducció i la localització i se centra en el tema "working together, the old and yet new trend of industry collaboration" (treballar plegats: la vella tendència i encara vigent de collaboració en el sector).

"Localization World s'ha convertit en un referent del món de la traducció i la localització . La seva particular estructura ofereix continguts valuosos per a tots els assistents, mentre que l'acurada selecció dels ponents proporciona una bona combinació d'innovació i formació . És d'assistència obligada tant per als professionals amb experiència com per als nouvinguts al sector", afirma Renato Beninatto, soci de Common Sense Advisory.

En torn a la conferència es realitzen diferents esdeveniments relacionats amb el sector. GALA, que ha esdevingut en poc temps l'associació més important del sector, ha organitzat un taller de formació d'una jornada a través d'ESIC Business & Marketing School, la institució privada capdavantera de màrqueting a Espanya. El taller programat per al 29 de maig se centrarà en com vendre serveis de traducció i localització satisfactòriament. GALA també organitzarà una trobada de socis i un sopar per a establir contactes. L'objectiu de la trobada és afavorir el contacte entre els socis i l'aportació d'informació d'interès per a l'associació.

Alhora, el 30 de maig, The Institute of Localization Professionals (TILP), organitzarà uns tallers sobre gestió de la terminologia i técniques avançades d'automatitzaci ó de la localització .

Després de l'èxit de la cimera de Berlín, Alemanya, el desembre del 2005, LSGB (Language Standards for Global Business), organitzarà una segona cimera els dies 29 i 30 de maig titulada "Language Standards: Involving the Stakeholders". La trobada de LSGB a Barcelona se centrarà en les necessitats i aportacions de totes les entitats que treballen amb estàndards lingüístics i especificacions de qualitat.

Aki Ito, president de la junta directiva i membre del Localization World Program Committee creu que "aquests esdeveniments es duen a terme en un moment en què el sector està prosperant. El fet que hi hagi tants esdeveniments sobre la localitzaciò en torn d'aquesta conferència significa que Localization World s'ha convertit en l'esdeveniment mundial del sector per excellència".

Per tal d'obtenir més informaci ó i inscriure-us a Localization World Barcelona, visiteu www.localizationworld.com.

Per tal d'obtenir més informaci ó i inscriure-us al taller Selling Services de GALA, visiteu www.gala-global.org.

Per tal d'obtenir més informaci ó i inscriure-us a la cimera de LSGB, visiteu www.internationalization-conference.org.

GALA és una associació internacional sense ànim de lucre que fomenta els serveis de traducció, la tecnologia del llenguatge i les solucions de gestió lingüística. Entre les empreses associades s'hi troben agències de traducció, proveïdors de serveis de localització, assessors en globalització, especialistes en internacionalització i desenvolupadors de tecnologia d'arreu del món. Les empreses que formen part de GALA comparteixen un compromís de qualitat, servei i innovació per tal d'ajudar els clients a introduir-se als mercats globals. Visiteu www.gala-global.org.

Podeu trobar la versió en anglès d'aquest comunicat a http://www.idisc.es/pr/lwbarcelona_en.doc.
Podeu trobar la versió en castellá d'aquest comunicat a http://www.idisc.es/pr/lwbarcelona_es.doc.

randomness